- Наявність: В наявності
- Артикул: 52038
Історія шу пуерів дуже цікава, оскільки вони відомі в Китаї вже понад 1500 років, а найперші письмові відомості, що дійшли до нас, мають датування часів династії Хань (схід сучасного Китаю, період - 25 р. до н.е. по 220 р.). н.е.). Тоді пуер вважався настільки цінним, що використовувався як гроші. Багато регіонів цього царства навіть могли надсилати його імператору як данину. У наші дні Шу вживається в Піднебесній практично щодня, він там як "ліки від 100 хвороб".
Регіон основного виробництва Шу - "Юньнань", який виробляється згідно з оригінальним техпроцесом, який включає так зване "подвійне" окислення і подальше "штучне" прискорене старіння. Для сировини йшов добірний старий лист разом із тіпсами.
У процесі традиційного заварювання на виході отримуємо непрозорий і темно-червоний чай з потужним солодкувато-земляним присмаком, який характерний усім добротним Шу.
Заварювання: беремо 1 ч. л. сухого листа, заливаємо склянкою окропу (85-90 градусів), наполягаємо 1,5-2 хвилини, після чого весь вміст запарника зливаємо. Все, можна потихеньку пити. У такий спосіб можна повторювати процес кілька разів поспіль.
Цей якісний шу пуер хороший для судин, шлунка та підшлункової, при нудьги та депресії, ми зі свого боку однозначно рекомендуємо добре продегустувати даний Шу, тим більше, що його ціна - просто сміх.
Характеристики | |
Вага | 100 |
Форма випуску | розсипний |
Країна | Китай |