- Наявність: В наявності
- Артикул: M-2
Цей бірюзовий чай - один з напівферментованих і ароматизованих світлих улуныв - чудовий вибір для першого знайомства з ароматними чаями. Його процес окислювання не найдовший і не такий глибокий, але тим не менше є достатньо присутнім, і цим він не схожий на інші улуни даного виду (так як ферментація трохи глибша і з класифікації він швидше темний улун ніж світлий, хоча на вигляд не скажеш). Сировиною для такого молочного улуна стають тільки зрілі і повністю сформувалися чайні листки (хоча для більшості інших молочних улунів відбираються молодші і м'які листочки). Але навіть не дивлячись на цей момент, смак ні яким чином не став гіршим, притаманні йому молочно-карамельні теми теж дуже яскраво виражені, тому такий чай зазвичай краще смакувати дуже повільно, по максимуму розтягуючи насолоду смаком і задоволення від чаювання.
Правильно заварювати цей хороший улун не так складно - зазвичай потрібно зяти 5-7 г сухого чаю на заварник 350 г, залити все це гарячою водою (75-80 градусів) і залишити на 1 хвилину. Готовий улун повинен вийти золотистим на колір, з класичним вершково-молочним ароматом, який відразу зігріє і подарує бадьорість духу і славно збагатить весь наш організм масою всіляких мікроелементів а також вітамінів. Він ще й поліпшить роботу серця і судин а також омолодить шкіру.
Загалом і вцілому, цей молочний чай досить непоганий і найголовніше - не дорогий, він явно не буде "зайвим" в будь-який день і час року, сміливо можемо його всім рекомендувати.
Також рекомендуємо придивитися до цікавого чаю - улун Габа, він дуже корисний для судин мозку та нервової системи в цілому.
Характеристики | |
Вага | 100 |
Форма випуску | Розсипний |
Країна | Китай |